Partnerek
Kapcsolat


Tisztelt látogatónk!
A fenti borítékra kattintva írhat nekünk.

Cím:
1043 Budapest, Dugonics u. 11.

GPS koordináták:
N 47°33.308' E 019°05.006'

Telefon:
+361 / 370-0010

Fax:
+361 / 370-1989

Aszfaltkeverők

UltiMap 1300

Az UMAP 1300 az ideális keverő karbantartási munkálatokhoz és kis- és közepes méretű útépítési projektekhez. Gazdaságos és könnyen karbantartható. Képes alacsony költséggel és megbízható magas technikai szinten előállítani a termékek széles skáláját. A keverő további előnye, hogy könnyen szétszerelhető, szállítható és a kialakítása a jelenlegi piaci elvárásoknak megfelelő.


További jellemzők >>


UltiMap 2000

Ennél a keverően a legjobb a termelékenység/ ár/ minőség arány. Több helyen, könnyen elérhetőek a keverő részei az európai szabályozásnak megfelelően. A keverő jellegzetessége a flexibilitása. Komplett kiegészítő készletek a speciális termékek előállításának biztosítására, színezett adalékanyagok, folyékony adalékanyagok.. stb. Az UMAP 2000 a tipikus keverő a karbantartási munkálatokhoz és az útépítéshez, mert egyesíti a moduláris kialakítást és a széleskörű ki- és felépítési lehetőségeket.


További jellemzők >>


UltiMAP 2700

A legflexibilisebb szakaszos aszfaltkeverő, mely tervezése és kialakítása a közepes és széles útpályák építéséhez megfelelő. A keverő alkalmas forgalmas utak és autópályák karbantartására is. Van lehetőség növelni a meleganyag tároló kapacitását egy 38 tonna befogadóképességű szállítható méretű modullal. A kiegészítő alkatrészek széles skálája biztosítja a speciális keverékek termelését, mint például aszfaltkeverék folyékony adalékanyaggal, módosított bitumennel vagy szálas adalékanyaggal. Az UMAP 2700 több részegységgel kombinálható, hogy optimálissá és egyénivé tegyék a vásárló befektetésének, mely magában foglalja az alacsony energiaigényű aszfaltkeverést.


További jellemzők >>